Buurtteams Heerlen > Wat we doen > Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk doet ertoe

Door iets voor een ander te doen bent u waardevol voor de ander, maar óók voor uzelf. U doet sociale contacten op, krijgt een zinvolle dagbesteding en ontmoet nieuwe mensen. Vrijwilligers zijn bovendien onmisbaar voor Heerlen!

Meehelpen in de buurt kan op verschillende manieren

De tijd die u beschikbaar stelt, bepaalt u zelf. Binnen Buurtteams Heerlen zijn we gewend om onze vrijwilligers te waarderen. Dat doen we door samen met u te kijken hoe u zich verder kunt ontwikkelen en hoe we u kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van het vrijwilligerswerk. En natuurlijk organiseren we ook voor alle vrijwilligers jaarlijks een feest om hen te bedanken voor hun inzet!

Aanmelden als vrijwilliger

Wil je vrijwilliger worden of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Buurtteams Heerlen? Meld je dan aan bij een buurtteammedewerker bij één van de buurtpunten in je buurt. Of stuur een e-mail naar vrijwilligers@buurtteamsheerlen.nl. Vergeet dan niet je contactgegevens te vermelden.

Eén van onze medewerkers of de vrijwilligerscoördinator neemt contact met je op. Je ontvangt dan ook een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.